lördag 31 mars 2012

4U2: ”Kraft – Power”

Nu har ni fått vänta ganska på det här inlägget, men den som väntar på något gott… blir förhoppningsvis inte besviken över mina tre bidrag till ”Kraft-Power". Dessutom är det nästan ett under att jag inte blåste bort idag. Det blåste nämligen extremt kraftfulla vindar i och runt Globen dit vi begav oss för att kolla in Dustin Expo. Just här hittade jag mina bidrag till temat.

Powertruck
Denna Powertruck kan styras med iPod, iPhone eller iPad. Jag vill man leka så är det ju en idealisk pryl;-)
Högtalare
Ni får ta mitt ord för att det fanns stor power i dessa högtalare. Men det jag gillade mest var deras kraftfulla färger: silver, rött och rosa. Synd att det inte fanns en limegrön variant;-)
Häck
Det har ju blivit några inlägg om betonghäckar på min blogg den senaste tiden. Kanske dags för lite äkta vara tänkte jag. Kolla in denna kraftiga (typiska) IT-häck som är minimalt istoppad i kallingar med randigt mönster och Nudie jeans. Grrrrrrrrrr.
Fler kraftfulla bidrag hittar ni här.

29 kommentarer:

Guldkryckan sa...

Jo..högtalare idag är ju inte som de var förr...idag är de små med ett fantastiskt ljud...och de kan faktiskt vara riktigt snygga :)

Freja sa...

Hahaha, vet häckägaren om att du fotade? Jag är barnsligt förtjust i radiostyrda fordon så jag hade gärna lekt med trucken på den första bilden. Och högtalarna hade jag gärna tagit i rött, grönt eller guld...
Sv: Jag var bara i Sthlm över dagen, så jag bodde inte på nått av hotellen, men jag väntade på flygbussen i 10 minuter och då spanade jag in containern!

Ama de casa sa...

Oooooo... Vilken FIN röd högtalare :-)

sv: Jo den där fågeln var en rymling. Såvida inte vår lägenhet hade förflyttat sig till Kenya eller Tanzania under natten...
Men andra sorts papegojor finns faktiskt här :-)

Pumita sa...

IT-häck! Hahaha, om inte den hamnar i SAOL så blir jag grymt besviken.

Du, de vindarna vid Globen var inte att leka med! Jag gick längs Götgatan från Medborgarplatsen och tog bara några steg och vips var jag vid Skanstull. Flög nästan fram... och det hade jag väl gjort om jag inte hade frusit fast i gatan. ;)

Jess sa...

Jodå, här var det kraftfulla saker idag! :)
Högtalarna var ju bara så läckra! Lagom storlek för mig men om du frågar maken är de alldeles för små. ;)

Susanne sa...

Rosa högtalare - Me like ;)

4U2 sa...

Det är inte storleken det kommer an på, väl? :)
Måste säga att hellre ser jag en kalsongpryd bak än den nakna en fd chef brukade visa när han skulle förevisa olika saker för mig med en apparat där man var bara tvungen att böja sig framåt och givetvis hamnade jag bakom honom och var tvungen att se mer än jag ville ... urk, var ingen vacker syn.
;)

Anonym sa...

Kan inte det där nedhasade modet snart vara över?

Olga T sa...

Den röda var läcker! Men dina betonghäckar föredrar jag framför denna randiga sak.

Susanne sa...

Sv: Stämmer, klänningen är inköpt till ett trist tillfälle =´(, förhoppningsvis ska jag kunna använda den vid lite roligare tillfällen.

Bildgatan sa...

Den där radiostyrda hade jag garanterat köpt till någon av sönerna om de var små idag trots att de inte var speciellt intresserade. Köpte en riktig värsting en gång, men den användes i princip aldrig.

Högtalarna var läckra, speciellt den röda skulle jag vilja ha (nu kom det igen) passar i gästrummet i stugan med den numera rödmålade skänken som jag flyttat in.

Det sista - är väl ganska typisk stil för en kraftfull IT-kille (nu tänker jag inte på grabbens storlek. Brukar ropa åt min son: -Dra upp byxorna och får till svar att han har dem så högt det går. =) Numera är de väl inte så långt nere men det räcker med att kallingarna syns ovanför byxlinningen.

Sv. Visst är det så med bloggen och jag lekte igår vilket resulterade i detta men jag VILL ju ha en bild samtidigt som jag inte kunna fixa det i sin helhet, det verkar vara den där loggan och den vill jag inte ha. Får leta vidare bland teman - vill ha något liknande och samtidigt ganska fria händer, denna verkar vara för styrd för min smak.

Nu ska jag fortsätta att spela - har hamnat i sambons Ipad och Wordfeud. =)

Bildgatan sa...

Förresten om det var det Dustin som jag tänker på så hade jag också velat vara på samma ställe som dig idag. Får ju en tidning en gång i månaden (tror jag det är) med en massa lockande prylar. =)

LissenTo sa...

Hihi häcken. visade han den på begäran.

Snön på bilden var från Göteborg :-)

Ha en fin söndag. // Lissen

Monica sa...

En förlåtande sak i din bild är att han har vett att dölja skåran.
Lite för grälla färger för min smak.
Ha det bra i vinterkylan;-)

cat sa...

Gillar helt klart betonghäckarna bättre. Ska det där löjliga modet aldrig gå ur tiden?!

Jane sa...

De där extra krafterna skulle jag behöva ... kl. 16 ska vi hänga konstverk och jag är inte FÄÄÄÄÄRDIG!!! Panik! Fast jag tror att jag hinner annars får jag be om lite respit. Jag vill trots allt ha med mina grejer när pressen kommer!
Vore toppen om jag kunde byta ut mina jättehögtalare (70-tals discovariant som är hembyggda) mot ett par mindre. Problemet är bara att ljudet i mina är alldeles förträffligt (och högt, kan skrämma skiten ur grannarna om man så säger!) så jag vet inte om jag hittar några andra jag blir nöjd med. Ibland är man tvungen att överrösta ungdomarna ;))

Kicki sa...

Haha, den sista skulle kunna vara min sons"häck"! Jag har kraftfulla trän i mitt bidrag http://ostrasidan.blogspot.se/2012/03/kraft.html

Rantamor sa...

Hahahaha men Beate har du fotat ned i en mans urringning ????
Undrar om det är min snickarlärjunge????
Fast han hade ju för billiga kallingar ***skratt***
Nu får du börja jaga onepicierumpor dom som ramlat ned mellan benen...
har du en sådan????
Jag bara ler när jag ser dom och skakar lätt på huvudet...
Tillåmed lille John hade en sådan och HAN var riktigt söt i den,
men dom skulle nog ha dom på den åldern av människor.

Ja än är det inte riktigt klart med Timrå...men dom kan ju inte spela bort sin plats nu...
då kokar nog hjärnan på Rantafar.

Ha en bra lurfri dag...
här snöar det på mina vinterdrivor idag...
suck....

jessica sa...

Hej härlig blogg och härliga bilder =) Hit kommer jag flera ggr och hälsar på. Ha en bra dag kram

Guldkryckan sa...

Svar: Nä fy..inget flyttande till det kråkboet..haha...men jag tog en liten promenad i området där på väg till vagnen.
Fotoblogg har jag funderat på..tror man kan ha flera bloggar i "bloggspot" eller vad det heter...en med inriktning på Göteborg...får se hur jag gör ;)

Ha en härlig 1 april :)

Annemor sa...

Falt nå fullstendig i "buksebildet" og gleder meg (fortsatt) over radiostyrete biler.
God søndag.

Petra sa...

Vill ha, vill ha en rosa högtalare.

llhertz sa...

Alltså hur söt häcken än är så blev jag ännu kärare i högtalarna. Det måste vara åldern men tänk på att det är den 1:a april idag ;)
Blev rejält nyfiken på de där betonghäckarna, ska glida runt i din blogg och kolla vad jag kan hitta :0

anne sa...

Powerfullt på min ära!!! :)

Charlotta sa...

Ojojoj, varför fastnar sista bilden på näthinnan? Inget jag vill se strax innan kvällsmaten...

Marit Johansson sa...

Vilka snygga högtalare!

Hörni sa...

Hahaha, en sån häck skulle jag nog inte våga fota. ;)
Läckra högtalare, och du gillar den... ROSA??? ;)
Vad kul med de Iphonestyrda bilarna. Tänk vad de kan hitta på nuförtiden (känner mig sååå gammal när jag skriver så, haha). :)

Ezter sa...

Usch för den häcken! ;)

Unknown sa...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

�� Black Friday 2020 diễn ra vào ngày 27/11/2020, bạn đã sẵn sàng nhập cuộc chưa?! Dịp này, khách hàng yêu thích shopping lại tận hưởng những đợt "SALE GIÁ SỐC" theo đúng nghĩa. Hầu hết các cửa hàng, website TMĐT liên tục đưa ra các chương trình sale lên đến 90%. Cùng chờ đón và sở hữu những Hot Deals Black Friday có 1 0 2 dịp Sale được đón chờ nhất trong năm nhé. Chi tiết Hot Deals Black Friday 2020 tại đây: https://www.facebook.com/TopKhuyenMaiBlackFriday/