torsdag 23 februari 2012

Torsdagstema: ”I like”


Denna torsdag var helt i min smak måste jag säga. Det hände inte bara mycket i och kring Karolinska Sjukhuset (ett stenkast från mitt jobb) utan även runt mig. Kan väl berätta lite om dagens händelser för er:

- Min egen bloggprinsessa Nika fyllde 2 år igår - trodde jag. Hennes pappa - IT-bästisen Radde - fick rätta mig (igen): hon fyllde den 4 februari. Oooooops. Fick en filmsnutt med "beviset" av honom. Check!

- ”Min” bok, ni vet den med 472 sidor och 594 bilder kom från tryckeriet idag. Mums säger jag bara. En förhandstitt bara för er! Kolla bilden ovan. Check!

Salut
- Kronprinsessan födde ju en liten flicka inatt. Chefen Håkan, som är snutt på rojalist åkte till slottet för att dokumentera saluten för flickebarnet. Han tyckte att ”skotten” skulle läggas upp på min blogg där och då. Ett scoop! Så vi la upp filmen på arbetstid. Det tog bara två minuter och vi hade himla kul medan vi gjorde det. Bild och film ser ni som har "riktiga datorer" i föregående inlägg. Ni som har iPhone ser tyvärr ingenting...

Royal cake
- Vi har fler rojalister på mitt jobb kan jag berätta. Kollegorna Helena, Anki och Inger bjöd på en ”royal cake”. Nu hade tårtan helt fel färg för mig, men ni gillar kanske en smakbit av det som är kvar av tårtan. Chefen offrade sig två gånger;-) Tack tjejer! Check!

- Till sist så blev jag väldigt glad över Jess personlighetsanalys av mig. Den måste ni bara läsa här. Kolla även kommentarerna. Ni får er ett och annat skratt kan jag lova. Åsså vill jag veta om ni instämmer med Jess bedömning. Ingen bild, men väl en länk;-) Check!

Fler bilder till "I like" hittar ni här.

18 kommentarer:

Jane sa...

Ha ha, vilken träffsäker BP-analys! Precis så uppfattar jag dig med :)
Vilken lyx med prinsesskalasande, lite avundsjuk blir man ju! Min arbetsplats ligger mitt på "vischan", där finns inga bagerier ... :/
Vi flaggade i alla fall!

4U2 sa...

Mycket gilla var det idag. Analysen var bra men den där hårda delen ... har jag sett den? :)
Trevlig chef du har förresten, springa och dokumentera åt dig, då är han värd den där uppoffringen tycker jag.

(du hade gärna sett min "aura" vad? Ha,ha,ha.)

Freja sa...

Vet inte om du fick min kommentar så jag skriver den igen... Vad handlar "din" bok om? Perspektiv? Sten och betong? Bilderna är coola!

Bildgatan sa...

Jag gillar hennes superba analys av dig, skulle nog gärna tillägga lite mer men du vet ju hur långt det då skulle bli. =)

Härligt med en sådan underbar torsdag och boken tycker jag verkar spännande även om jag inte vet vad den handlar om men att kolla in vad någon gjort som man tror sig känna tycker jag är kul och man känner sig liksom lite stolt. =)

Det där med sveriges nya prinsessa tog jag i förra inlägget.

Nja, tårtan får vara för mig men att det finns ett intresse har jag märkt.

madelein - mamma till sex sa...

Haha vilken välcheckad dag :-)
Och du, TACK! Vilken fantastiskt gullig kommentar du gav mig. Nu får jag läsa ikapp lite härinne för jag glömde bort dig IGEN, klantskalle är jag :P

Pysselfarmor sa...

Oj oj det var då många rojalister hos dig...eller så passade ni på att ha skojigt ;-))


tack för snälla kommentaren om min droppbild...

Anonym sa...

Nu måste jag ju med en gång erkänna att jag har inte HUNNIT följa alla dina länkar, det skall jag göra alldeles på strax, som det heter på nysvenska.

Apropå att vara synkade, hmmm, borde jag börja oroa mig nu? När kvinnor är synkade brukar det betyda att de lever tight tillsammans så att säga, vi borde kanske fundera på en time out så att vi inte får ägglossning samtidigt också?
TyP...
Nu när våren börjar komma så vet man ju ALDRIG vad tanter hittar på, jag vet inte hur det är med dig, men jag är då INTE mogen för att lägga några ägg...
Tänk om de blir rosa!?
*RYSER*

Monica sa...

Hu missa födelsedagen så där
bara;-)))
Tack för förhandstitten;-)
Det blev inte så lite tjatigt i medierna i går, stängde av TV:n och köpte inga kvällstidningar.
Ha en bra dag;-)

Hörni sa...

Härlig dag på jobbet igen, prinsesstårta, min favorit även det (förutom semlor).:D
Jess analys av dig känns verkligen som en fullträff!

Sv: På bloglovin hittar man alla bloggar, även de som inte registrerat medlemskap. Jag följer dig där, tex.
Här är du: http://www.bloglovin.com/sv/blog/981113/konst-eller-konstigt

På bloggportalen kan man kanske också hamna utan att vara registrerad, det vet jag inget om.

SoF sa...

Bilderna i "din" bok ser intressanta ut...! :)

Trevlig helg Beate!!

Ama de casa sa...

Jo, hennes analys var verkligen klockren! Klart värd ett antal länkar :-)

Kul att få en förhandskik i boken :-)

cat sa...

Oj som ickerojalist vet jag inte om jag vågar kommentera här idag ;)

Snygg bok, kan jag ju i och för sig säga :)

Intressant analys, kan jag också säga.

Kicki sa...

Sådär ja, nu har jag läst ikapp, har inte läst sen i tisdags! Mycket hinner hända och roligast är din personlighetsanalys som var såå träffande! Det mest spännande var skottlossningen och snyggast bild var I like-bilden!:)

anemonen sa...

Trevlig läsning och jag har läst personlighetsanalysen. Om den stämmer vet bara du, men det där med att vara rak det har vi gemensamt du och jag. Det är att vara ärlig, men ibland har människor tyvärr svårt för de som är raka i kommunikationen. Nu är jag så till åren att jag är jag och struntar i vad andra tycker om det. De vet iaf var de har mig och det är väl inte fy skam. Jag gillar dina alster till fullo och din blogg är underhållande läsning för mig. Ha en färgrik och trevlig helg.

pruddelutt sa...

Den tårtan såg god ut -även om jag nu lider av en viss tårtallergi efter att ha klämt 5 födelsdagar inom loppet av 10 dagar....
HA en fin helg!

Per-Anders sa...

Jag kollad in saluten på filmen i föregående inlägg. Själv var jag i närkontakt med några slottskanoner igår men tyvärr fanns ingen ammunition så jag kunde inte skjuta någon salut.

anne sa...

Jag är väl nu ingen rojalist, jag bara tycker om personer som verkar sympatiska (som Victoria och Daniel) och jag hade gärna ätit rosa prinsesstårta men inte är det någon som bjudit mig heller. :)

Malla sa...

Jess analys är suverän tycker jag! :D