fredag 30 april 2010

Valborgsmässafton - sammanfattning

Sammanfattning 1 - 557 kronor
Läkarbesök: 150 kronor. Då doktor Gustaf är otroligt duktig, lång, smal och snygg fick jag utmärkt valuta för pengarna.
Röntgen av vänster tumme: 200 kronor. Med tanke på att röntgen av en axel, arm, ett ben eller en hel fot kostar samma summa så anser jag inte att jag fick valuta för pengarna.
Receptbelagd mjukgörande hudlotion: 207 kronor. Återigen excellent valuta för pengarna. Jag menar 207 kronor för en halv liter hudlotion (som även kan användas i ansiktet) mot torr hud är ju ett klipp jämfört med min 150 ml tub DKNY lotion som kostar 395 spänn. Tyvärr ser den nya behållaren ut som en bomb och innehållet är oparfymerat, men man kan ju inte få allt.

Sammfanfattning 2:
Årest första öl på Tegelbruket (Täbys enda pub/restaurang värd namnet) med tilltugg under öppen himmel - med jackan på - satt inte helt fel. Kändisspotting på stället var Rigo, som jag aldrig har hört talas om men som jag trodde var Dogge Doggelito...

Ingen sammanfattning
Peter är en ny besökare hos mig. Han kommenterade gårdagens inlägg och på hans suveräna blogg hittade jag den stora bilden. Är ni lika konstiga som jag (och Peters son) kolla in konstnären Kasey McMahons sajt här - roligare än att tända en brasa tycker jag.


Ha en bra Valborg allihopa! Ses imorgon med ett speciellt budskap som ni ska gissa.... mmmhhh, det ser jag verkligen fram emot:-)

13 kommentarer:

Hörni sa...

Vilka fynd du gjort, även om röntgen inte gav så stor valuta för pengarna. Den där krämen verkar bra, jag vill ändå inte ha parfymerad hudkräm.

Bilden är hur cool som helst!

Per-Anders sa...

Gillar den sora bilden skarpt. Otroligt grym skulptur.

egoinasmamma.nu sa...

Öl? Vad gott!! Det skall jag ha den första riktigt varma sommardagen! (Hör liksom inte till det jag "får" dricka eller äta. ;)) När det gäller krämer kom jag för min del på att ingen kräm var tillräckligt fet, men så testade jag en kräm för "sensitive" hud och det är inte alls så fet, men min hur blev jättebra. Antagligen reagerade jag på de andra.
Sv: Jag kan inget om östrogen, men jag får några där jag eventuellt kan få mens fyra gånger om året. Gynekologen menade att de är bäst och med minimal risk för bröstcancer etc. Egentligen innebär östrogenet en mindre risk för det mesta kontra mina p-piller, så det är oavsett en förbättring. Jag tar sovmedicin nu och kanske jag slipper det sen? Det hade varit bra! // Jag gillar dina kommentarer, mitt inlägg handlar mest om de som inte riktigt vågar säga sin åsikt, de paketerar in det i lager med bomull eller så kanske undviker det själva inlägget helt. Mer menat som en uppmuntran att säga emot mig när jag kommer med påståenden, jag gillar att opponera lite ibland. ;) Dröm sött!

anne sa...

Men vad är det då med din tumme? Har du drattat omkull eller vad?

Å andra sidan, 150 kr lät inte som ett akutenpris..? Eller?

Susanne sa...

Vilken läcker bild....
Ha en underbar helg =)

Olga T sa...

Gillar verkligen den stora bilden. Har målat en av sönernas rum och jag tror att han har lika många sladdar i sitt rum. Jag kanske skulle testa att göra en liknande installation av mej i de där sladdarna?
Men du vad svårt helgens uppdrag verkar!! Har du verkligen idé på gång redan? Får se om jag klarar av detta. Ses!

LissenTo sa...

Läkarbesöket låter helt okey med ögongodis och köp av billig hudlotion. Håller tummen för att din tumme ska bli bra nu!

Cool bild och jag klarade mej också utan brasa :-)

oumberligating sa...

Vilket fint inlägg det blev, den här "Kabelmadammen" gör sig ännu bättre på din blogg tycker jag!
Tack för "reklamen" av min blogg! Det är ingen självklarhet att man berättar om var man får sina uppslag ifrån, jag gör det nästan alltid och det är ju uppskattat som du vet!
Har lite svårt att sova så jag sitter och skriver denna kommentar mitt i natten.
Min Fru som har en svårare rygg och nervskada efter vårt tredje barns förlossnig för 16 år sedan är hemma på helgpermis ifrån sjukhuset, jag låg och som v tillsammans med henne under dagen och det straffar sig nu!
Jag driver en liten blogg till som heter www.jernsaxen.blogspot.com en blogg om sjukvård, smärta, rehab osv, den får knappt några kommentarer men istället så får jag en djäkla masa mail om den och livet i största allmänhet, när jag skrivit denna kommentar till dig så ska jag svara på två mail som just kom till "inboxen". Folk mår skit på natten och har ingenstans att vända sig!
Det börjar ljusna nu ute och fåglarna har börjat kvittra, äntligen riktig vår på gång känns det som!
Som sagt kul att jag hittade dig och din fina blog, hoppas vi hörs av mer!
Ha en fin Helg!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

oumberligating sa...

Har ingen aning om varför du fick två kommentarer av mig av samma slag, man kan ju tro att det inlägget jag just gjorde innan jag skrev till dig är sanning! (ler)
Ha det bäst!
Kram ifrån Peter!

Jess sa...

Vad mysigt med en öl ute!
Jag förstår att du såg fel på de där killarna, själv tycker jag också att de är ganska lika.
Bilden är cool!

Petra sa...

Samanfattning 2, Rigo är det inte han som var med melodifestivalen förra året?

Pjoltas sa...

Hon på första bilden verkar ha det lite trassligt. Men det verkar dock finnas en röd tråd där. Har hon sladdat omkull tro? Hon kanske har voltat? Nån kanske har stött på henne? Är hon ett sladdbarn tro? Kablar också! Alla dessa frågor..

Ha en fin 1:a maj!

=)

Ellis sa...

Hahaha gillade bilden mycket, cool! :D

Parfymerade handkrämmr är jobbigt. Luktar för mycket.

sv: Ja de var inget roligt sätt o inleda dagen med att skölja bort spya, men KORV ÄR GOTT!!