fredag 6 mars 2009

Mitt vänstra ben är en fakir

Klockan 10.50 imorse blev delar av mig till en fakir. Om ni undrar om jag har läggning mot s/m hållet eller gillar självplågeri så är svaret nej, men jag kan ju inte låta bli att prova något nytt när tillfället ges.


Spikmatta
Sponsrad av företaget får vi anställda minst en gång per månad prova på bland annat zonharmoni. Helen från HWzonharmoni tar vilorummet i besittning och skämmer bort oss anställda med fotzonterapi (kolla bilden eller hennes hemsida så får ni veta vad det är). Jag lovar man känner sig pånyttfödd och man går på små moln efter en 30 minuters "behandling". Men idag tyckte Helen att jag skulle testa något nytt nämligen att lägga mig på en spikmatta.

Konstigt-härligt
Mmmhhhh, det var inte hela jag som nappade på erbjudandet utan mitt vänstra ben fick vara "försökskanin". Måste säga att det var en helt oväntad upplevelse som inte går att förklara. Om jag säger "konstigt-härligt" så får ni tro mig. Helt otippat! Har i alla fall lovat mig själv att låta resten av min kropp smaka på denna känsla nästa gång Helen besöker företaget.

Sandaler med kulor och stenar
Medan vi var inne på Helens prova-på-linje satte jag också på mig sandalerna ni ser på bilden. Jag blev varnat att det var svårt att gå i dom - eller rättare sagt på kulor och stenar. Vaddå svårt!??? En baggis. Ja, ja, jag är ju lite konstigt och det är jag stolt över, ha, ha!!!

PS. Fotouppdraget nr 4 Nerifrån och Upp eller Uppifrån och Ner har hittills inte resulterat i några missöden för min del. Ska välja mellan två kort jag tog idag. Samtidigt gäller det ju att klura ut om killarna som driver bloggen förstår min mmmmhhhh konstiga tolkning av uppdraget. Nu är det dags för helgens första vinare. DS

7 kommentarer:

Anonym sa...

Å, vad SPÄNNANDE!!! Jag provar aldrig något nytt... Har iallafall inte gjort det vad jag kommer på sedan i november då jag fick sitta uppp på Söthästen.
Vilken underbar förmån ni har, att få prova på sådana här grejer med jämna mellanrum. Borde visa min chef din blogg! (Fast han förstår ju inte det här med bloggar, tycker bara det är konstigt helt enkelt. ;) )

Anonym sa...

Sv: Självklart har jag en mobil, men min mamma ville att jag skulle be någon ringa åt mig, så att det blev riktigt gjort eftersom jag var yr och så vid stunden. Men eftersom ingen hjälpte fick jag fixa själv, som jag skrev.

Anonym sa...

Nä, han är inte överviktig min chef. Han är okej och trevlig. Att han tycker att jag har en LARVIG blogg kan ju inte jag hjälpa. Om jag promt skulle ha en borde jag skriva om SPÄNNANDE saker enligt honom.
Min chef är dessutom rena rama Kinderägget, tre i en så att säga.
Han är min chef, min svåger och granne.
Så vi har lite olika relationsband, på jobbet låter jag honom vara chef och bestämma. Här hemma gör jag som jag vill. ;)

anemonen sa...

Bra med sådana förmåner. Själv ser jag fram emot sommaren när jag kan knata omkring barfota. Det kanske ger samma effekt. Man blir lite härdad i fotsulorna av det.

S o F sa...

Får väl säga Välkommen i gänget, här har du en som köpt och testat spikmatta ett bra tag, dock inte den modell du visar på bilden.
Väldigt bra vid ryggproblem bl.a.

De där "tofflorna" såg spännande ut, de skulle jag också vilja pröva.

Idag har jag varit ute och försökt få till det med, nerifrån och upp och vice versa.

Ha det!

Anonym sa...

Spikmatta, ska man ligga på den? Jag utgår ifrån att det inte är SPIKAR utan något annat som petar in i huden, eller?

Skulle skorna vara svåra att gå i för att prylarna rullar runt under fotsulan alltså? Men, kändes det bra då?

Tesstamentets blogg är ju bara SÅ festlig, en som jag skrattar högt åt nästa varje gång! :)

Marie sa...

Hej och tack för besöket hos Carpe Diem. Och tack för så himla fin kommentar om min blogg :-)
Jag är absolut ingen proffsfotograf. Har ingen systemkamera utan en kompaktkamera Olympus. Jag har blivit jätte bra bemött bland andra fotobloggare, spelar ingen roll om man är proffs eller glad amatör. Fota och blogga på du har ju oen kanonblogg :-)
Ha en bra måndagkväll. Kram från huvudstaden.